Het wordt warm morgen!

Frank en Sabine zijn ons gunstig gezind morgen: het wordt een warme dag. Ideaal fietsweer dus, maar des te belangrijker om, vooral bij de langere afstanden, je lichaam goed te verzorgen. Daarom enkele tips:

  • Smeer je vooraf in met zonnecrème. Ook al is het ’s morgens nog niet drukkend warm, smeer alvast een laagje zonnecrème over je huid. Je wilt natuurlijk niet verbranden tijdens de rit. De streepjes van broek en trui staan wel sjiek, je wilt ze natuurlijk niet rood laten worden 😉
  • Drink voldoende! Zorg dat je bidons ten allen tijde gevuld zijn. We voorzien voldoende bevoorradingen op het parcours. Op elke bevoorradingspost is voldoende water en WIN2-sportdrank te krijgen. TIP: drink al een biddonnetje water voor je vertrekt!
  • Eten is ook belangrijk! Je hebt er misschien niet meteen zin in, maar eet ook op geregelde tijdstippen! Op alle bevoorradingsposten is voldoende fruit, koeken, snoepjes, … voorzien!
  • Geniet van de tocht en welkom op ons terras achteraf! Na de inspanning volgt, vanzelfsprekend, de ontspanning! Je kan na de rit genieten van een heerlijke frisse drank op het terras en in de zaal. We verkopen onze dranken aan democratische prijzen. We voorzien ook een bordje kaas en salami om het nog extra aangenaam te maken!

Tot zaterdag en zondag!